fbpx

CITY BREAK ROMA

CITY BREAK IN EUROPA

Asigurare de Calatorie

Prin Partenerul Mondial Assistance

Data

La alegere

Continent

Europa

De la 299 EUR / Persoana

GALERIE FOTO

DETALII DESPRE PACHETUL TURISTIC

Orasul Etern, Orasul celor Sapte Coline, La Dolce Vita, toate aceste sintagme trimit la un singur oras: Roma – un centru cultural, religios si de putere pe parcursul a milenii intregi. Capitala Italiei abunda in obiective turistice si atractii precum: Coloseumul, Basilica San Pietro, Columna lui Traian, Forumul Roman, lucru care face din Roma o destinatie preferata de turistii din lumea intreaga.

Perioada: la alegere

Pret:
– incepand de la 275 EUR/persoana cu plecare din Bucuresti
– incepand de la 295 EUR/persoana cu plecare din Cluj-Napoca

Servicii incluse:
– cazare 3 nopti cazare la Hotel Charter 2*/ Pensiunea Merulana Star sau
cazare 3 nopti cu mic-dejun inclus la Hotel Dei Consoli 3*/ Hotel Contilia 3*
– bilet de avion < cu plecare din Bucuresti sau Cluj-Napoca
– taxe de aeroport
– bagaj de mana

Servicii neincluse:
– mic dejun ( la hotelul Charter 2* si la Pensiunea Merulana Star )
– bagaj de cala
– transfer aeroport – hotel – aeroport
– asigurare medicala
– asigurare storno
– intrari la obiective turistice
– asistenta turistica

NOTA:
*  datele de plecare sunt flexibile, la alegere
*  tariful este valabil in functie de disponibilitatea locurilor la momentul cererii de rezervare
*  la cerere se pot calcula si tarife pentru copii, precum si tarif de camera Single pentru o singura persoana
*  la cerere se poate oferta alt numar de nopti, alt tip de hotel, alta Companie aeriana, etc.

Descriere hoteluri / pensiuni

Hotel Charter 2*
Hotelul Charter este situat în centrul oraşului Roma, la doar 50 de metri de Gara Termini. Oferă o recepţie cu program nonstop, precum şi camere cu baie privată şi TV LCD. Toate camerele sunt prevăzute cu acces la internet WiFi, birou şi set de articole de toaletă gratuite. Hotelul Charter se află la doar 2 staţii de metrou de Colosseum şi de Fontana di Trevi, ambele la 5 minute de mers cu metroul. Treptele Spaniole sunt la doar 10 minute de mers cu metroul. Gara Termini este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de monumente, arhitectură și puncte de atracţie antice.
Hotel Dei Consoli 3*
Aflat in centrul Romei la doar 400 de metri de Vatican, acest hotel are o terasă pe acoperiş cu vedere la Bazilica Sf. Petru. Camerele beneficiază de acces gratuit la Wi-Fi şi sunt amenajate în stil clasic, cu stucaturi, covoare şi tapiserii. Camerele Hotelului dei Consoli oferă aer condiţionat, TV şi minibar. Acestea au baie modernă, iar unele au cadă spa marca Jacuzzi® sau duş cu hidromasaj. Terasa cu plante citrice şi măslini include o cafenea decorată cu ceramică italiană lucrată manual. Recepţia Hotelului Dei Consoli este deschisă nonstop şi oferă servicii de babysitting şi de transfer de la/la aeroport. Staţia de metrou Ottaviano este la 5 minute de mers pe jos. Vatican City – Prati este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de artă, muzee și cultură.

Hotel Contilia 3*
Hotelul Contilia se află in zona centrala la numai 200 de metri de gara Roma Termini şi oferă Wifi gratuit în zonele publice şi room service nonstop. Toate camerele au aer condiționat și mobilier tradițional. Micul dejun este servit în stil bufet. Barul vă stă la dispoziţie cu băuturi pe tot parcursul zilei. Personalul atent vă poate oferi recomandări privind restaurantele din apropiere. Apreciata stradă comercială Via Nazionale se află la 10 minute de mers pe jos. Colosseumul şi Fontana di Trevi se găsesc la 2 staţii de metrou de gara Termini. Gara Termini este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de monumente, arhitectură și puncte de atracţie antice.

Pensiunea Merulana Star
Merulana Star se află în centrul Romei, lângă staţia de metrou Vittorio Emanuele şi aproape de bazilica Santa Maria Maggiore. Gara Termini este la 10 minute de mers pe jos. De la Merulana Star puteţi ajunge pe jos sau cu metroul la principalele monumente. Recepţia este deschisă nonstop. Merulana Star este administrată de o familie. Oferă camere mobilate simplu, cu baie privată, aer condiţionat şi TV LCD. Rione Monti este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de vizitare, monumente și gastronomie.

 

Rezervarile si inscrierile se fac in baza unui acont de 30%. Agentia SC VELIMED SRL este asigurata la societatea de asigurare si reasigurare OMNIASIG SA, prin polita seria H, nr. 24009/09.04.2016. ACTE NECESARE: buletin tip card sau pasaport valabil minim 6 luni, acordul parintilor legalizat la notar pentru persoanele minore, si cazier judiciar pentru persoana care ii insoteste.

ALTE OFERTE

Budapesta 3 nopti

Sejur in Budva

Targul de Craciun din Viena

Praga – Cracovia – Kosice

© Copyright 2016 by Velimed Travel - Made With In Transylvania

SC VELIMED SRL | RO7119433 | J32/169/1995 | Licenta turism nr.150/20.11.2018 | Licenta transport nr: 1059355/ 17.04.2013 | Polita asigurare seria BN nr: 000001396/14.11.2019 City Insurance | Brevet turism nr: 11691 - 22.11.2006 Bochis Cosmin | M.D.R.T - 0800.86.82.82 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | Politica de confidentialitate - https://velimed.ro/politica-de-confidentialitate/

  • BCR Cluj RON: RO73RNCB0231005539960011
  • BCR Cluj EUR: RO46RNCB0231005539960012
  • BCR Medias RON: RO52RNCB0231005539960001
  • BCR Medias EUR: RO69RNCB0318005539960001